A fost lansat la Iaşi programul european Erasmus pentru tinerii antreprenori
Știri locale

A fost lansat la Iaşi programul european Erasmus pentru tinerii antreprenori

Erasmus pentru tinerii antreprenori este destinat să ajute antreprenorii europeni aspiranţi să îşi dezvolte abilităţile necesare pentru a demara şi/sau conduce cu succes o mică afacere în Europa.  Punctul local de contact în România pentru programul de schimb transfrontalier Erasmus for Young Entrepreneurs (Erasmus pentru tinerii antreprenori) este Asociaţia Reginnova NE.

Programul este finanţat de către Comisia Europeană, prin intermediul EASME (Executive Agency for Small and Medium-sized Enterprises). Lansarea oficială a programului Erasmus pentru tinerii antreprenori va avea loc marţi, 22 mai, de la ora 18.00, la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, în cadrul evenimentului Fabricat în Iaşi.

Noul program se derulează pe o perioadă de 24 de luni şi se adresează nevoii de competenţe antreprenoriale a tinerilor cu vârste între 18 şi 40 de ani, aflaţi în diferite stadii ale carierei profesionale – proaspăt absolvenţi sau care profesează pe cont propriu de mai puţin de 3 ani, interesaţi să-şi dezvolte propria afacere, de o atenţie deosebită beneficiind cei care îşi propun să promoveze pe piaţă modele de afaceri sau produse noi.

Pentru a participa în programul COSME EYE – Erasmus for Young Entrepreneurs, antreprenorii gazdă trebuie să aibă o experienţă cumulativă de afaceri de minimum 3 ani, dovedită prin derularea cu succes a propriilor afaceri în ţările UE, Turcia şi Albania. Toţi cei interesaţi să afle în detaliu oferta şi condiţiile de participare la acest nou proiect sunt invitaţi de către Asociaţia Reginnova NE să ia parte la evenimentul de lansare a programului Erasmus pentru tinerii antreprenori. Aceasta va avea loc marţi, 22 mai, de la ora 18.00, la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, în cadrul evenimentului Fabricat în Iaşi.

Mai multe detalii pe ziaruldeiasi

Facebook Comments