Acceleratorul BCR-InnovX se extinde la Iaşi
Știri locale

Acceleratorul BCR-InnovX se extinde la Iaşi

BCR-InnovX, programul de accelerare a afacerilor din tehnologie, se va extinde anul acesta la Iaşi cu etape de incubare, în parteneriat cu Fab Lab Iaşi şi Şcoala Informală de IT.

„Extinderea BCR-InnovX la Iaşi este o etapă importantă de creştere a programului de accelerare a businessurilor tech, având în vedere dezvoltarea puternică a sectorului de IT din capitala regiunii Moldova. Vrem să ajutăm cei mai creativi şi vizionari antreprenori din Moldova să gândească global şi să transforme inovaţia într-un business performant şi sustenabil. Avem un partener local puternic, care a creat un ecosistem recunoscut de comunitatea locală la Fab Lab, şi alături de care vrem să contribuim la dezvoltarea produselor şi soluţiilor inovatoare made in Iaşi”, spune Ionuţ Stanimir, director de marketing BCR.

Antreprenorii din regiunea Moldovei se pot înscrie până la 21 februarie 2020 pentru prima grupă de incubare, denumită Start-ups, dedicată firmelor cu cifră de afaceri între 100.000 euro şi un milion de euro. Evenimentul oficial de lansare a programului de incubare BCR-InnovX la Iaşi va avea loc pe 22 ianuarie, la Fab Lab.

Mai multe detalii aici.

Facebook Comments