Evenimente locale

Antreprenorii ieșeni, invitați la networking

Pe 8 februarie, la Hotel Internațional Iași, va avea loc Bespoke Business Networking, un eveniment organizat de Bespoke Events. Sunt invitați toți cei care vor să testeze cea mai eficientă modalitate de Business Networking pentru creșterea rețelei de contacte în afaceri!

Bespoke Events își propune să îi ajute pe cei din jur cu informații relevante, aplicabile în afacerea proprie sau la jobul actual, iar din pasiunea pentru networking, marketing, PR și evenimente memorabile, a luat naștere Bespoke Business Networking, un eveniment croit după nevoile participanților și ale partenerilor, care reunește 4 traineri cu peste 15 ani de experiență demonstrată în HR, Marketing, Digital Marketing, Sales și Neuromarketing.

Bespoke Business Networking se dorește a fi locul unde oamenii de afaceri și antreprenorii locali se întâlnesc și interacționează, pentru  a lega noi relații de afaceri, a crea și a dezvolta noi idei și oportunități de afaceri, a realiza un schimb de informații, a căuta potențiali parteneri de business.

Cei patru speakeri ai evenimentului sunt: Cătălin Stancu, Pablo Ferreiro Bennett și Florin Glinta – Sfera Business, Ciprian Susanu – General Manager Dare Digital.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului, pe pagina de facebook a acestuia.

Facebook Comments