Știri locale

Antreprenorii ieșeni invitați în misiune economică în SUA

Oamenii de afaceri din Iaşi sunt invitați să participe la un eveniment de profil, care va avea loc pe coasta de Est a Americii. Evenimentul va avea loc în perioada 27 mai – 8 iunie şi are ca scop atragerea de investiţii în România şi valorificarea potenţialului de import- export şi colaborare academică.

Evenimentul constă în două târguri, „International Franchise Expo” şi „Book Expo & Book Con”, care se adresează antreprenorilor, cu precădere celor interesaţi de preluarea unei francize internaţionale şi aducerea ei pe piaţa românească, întreprinzătorilor din industria editorială şi digitală, dar şi reprezentanţilor instituţiilor de învăţământ superior.

„International Franchise Expo” este un târg de talie mondială, în cadrul căruia participanţii au ocazia să întâlnească mii de antreprenori şi viitori proprietari de afaceri, să viziteze cel mai mare târg de francize din Statele Unite, să cunoască faţă în faţă sute de oportunităţi de francize din toate industriile şi nivelurile de investiţii.

„Book Expo” este locul în care se adună pasionaţii de cărţi, autorii şi liderii din industrie, pentru a defini noutăţile din universul de publishing. Mai mult decât atât, delegaţii vor avea ocazia să participe la vizite de lucru la numeroase instituţii de învăţământ superior de pe Coasta de Est, universităţi renumite pe întreg Globul, care se află în topurile mondiale în educaţie şi cercetare: Georgetown, Howard, George Washington, John Hopkins, Princeton, NYU, Yale, Harvard şi MIT.

Mai multe detalii se găsesc pe site-ul www.afaceri.ro. Misiunile economice Afaceri.ro sunt derulate cu scopul de a ajuta companiile româneşti cu potenţial de internaţionalizare. Acestea le oferă participanţilor oportunităţi de a explora pieţe externe, de a înţelege mecanismele de pătrundere pe noi pieţe a produselor româneşti, de a lega contacte potenţiale ce se pot transforma în afaceri profitabile.

Articolul complet pe ziaruldeiasi.ro

Facebook Comments