Evenimente locale

Antreprenorii ieșeni pot deveni „Ctitori de fapte bune”

Participând la conferința-eveniment „Omul, ctitor de fapte bune”, care va avea loc joi, pe 16 noiembrie, la Palas Congress Hall , antreprenorii ieșeni au ocazia să devină #ctitoridefaptebune și să-și pună amprenta pe inimile copiilor lipsiți de sprijin material și descurajați în vederea continuării studiilor.

Invitați la eveniment în calitate de vorbitori sunt antreprenori de top din Iași, precum Felix PĂTRĂȘCANU (Fondator & Managing Partner FanCourier), Doina CEPALIS (CEO Te-Rox Prod), dar și Bogdan TĂNASĂ (CasaShare Iași). Vor lua cuvântul deasemenea Melania MEDELEANU (prezentator TV și fondator MagiCAMP) și Liana STANCIU (prezentator radio și TV).

Scopul evenimentul îl reprezintă lansarea oficială a asociației „Aktis – Ctitori de fapte bune”, asociație care a derulat până în prezent peste 12 campanii de fapte bune în care a ajuns la peste 4000 copilași, cu 2000 ghiozdane, 1800 de perechi de ghetuțe.

Campania prezentă, al cărei punct de pornire este marcat prin conferința de pe 16 noiembrie, va avea loc între 6-24 decembrie 2017, organizatorii propunându-și să ajungă la un număr de 800 copii cu rezultate bune și foarte bune la învățătură din mai multe sate din județele Iași, Vaslui și Botoșani cu câte o pereche de ghetuțe noi și un cadou dulce.

Valoarea unui bilet este de doar 30 lei. Biletele se găsesc la punctul de vânzare din Palas, lângă Centru Info sau direct în contul Asociației AKTIS, Banca Transilvania, RO76 BTRL RONC SOC4 1722 8801. Înregistrarea la eveniment se face printr-un formular și durează doar 1 minut,  care se poate completa aici: goo.gl/bEuoKf . Valoarea obținută din vânzarea biletelor va fi folosită în campania “Ghetuțe călduțe”.

Mai multe detalii pe pagina oficială a evenimentului https://www.facebook.com/events/1921528551500672/

 

Facebook Comments