Lecții de antreprenoriat

Atitudinea unui tanar antreprenor: In Romania poti sa faci afaceri si poti progresa, chiar daca iei cate o pastila de stomac

Chiar daca birocratia si taxele sunt asa cum le stim toti si chiar daca lumea crede ca cine este patron fura, in Romania poti sa faci afaceri si poti progresa. Cel putin asa sustine un tanar din Iasi, care la 26 de ani a renuntat la o cariera in marketing ca sa traiasca pe cont propriu, dintr-un stand la care vinde gofre.

Stefan Liviu Stanciu este un tanar din Iasi care, la 26 ani, a decis sa renunte la un job si venit stabil si sa treaca la propriu la cratita. Acum are un stand la care gateste si vinde gofre, care l-a costat aproximativ 10.000 euro, bani stransi din economii si de la parinti.

Desi acum este „patron”, cum ar spune toata lumea, tanarul munceste mai mult decat atunci cand lucra pentru „altii”. Se trezeste zilnic la ora 7, munceste 12-14 ore pe zi, nu prea are timp sa manance si alearga tot timpul de colo-colo. Deci numai sacrificii. Insa, dincolo de toate aceste nemultumiri, Stefan crede cu tarie ca in Romania „se poate sa faci afaceri” si te incurajeaza si pe tine pentru ca „in Romania poti progresa”.

Articolul integral pe http://www.wall-street.ro/

Facebook Comments