Știri locale

Blue Air a câștigat TripAdvisor Travelers’ Choice Award 2018

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, a câștigat TripAdvisor Travelers’ Choice Award 2018, secțiunea Travelers’ Choice Low Cost Carrier pentru zona Europa.

Acest premiu este o realizare fantastică și arată cât de mult apreciază pasagerii călătoriile la bordul aeronavelor Blue Air.

Este pentru prima oară când o companie aeriană românească primește acest premiu, iar Travelers Choice Awards este cea mai mare distincție oferită de TripAdvisor.com, celebrul site de recenzii în turism.

Premiul este acordat în urma recenziilor primite de pasagerii Blue Air și vine ca o validare a valorilor acestuia: siguranță la fiecare zbor, calitatea serviciilor, punctualitate, confort și eficiență.

„Suntem încântați de acest premiu și țin să mulțumesc atat pasagerilor noștri pentru încrederea acordată, dar și colegilor mei care, 365 zile pe an, 24 ore pe zi, s-au dedicat pentru a oferi cele mai bune servicii. Anul trecut, la bordul aeronavelor Blue Air au călătorit peste 5 milioane de pasageri spre 100 dintre cele mai atractive destinații din Europa.

Suntem conștienți că acest premiu ne obligă să ducem și mai sus standardele de calitate și să investim pentru satisfacerea celor mai exigente cerințe venite din partea ‘șefilor’ noștri supremi, pasagerii”, a declarat Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air.

Compania, care are nouă baze operaționale, una fiind la Iași, operează o flotă de aeronave Boeing 737, având interioare moderne, ce asigură pasagerilor un confort sporit și o experiență îmbunătățită pe timpul zborului. Destinațiile Blue Air în 2018, cu plecare de pe Aeroportul Iași sunt: Barcelona, Bruxelles, București, Koln-Bonn, Londra Luton, Milano Bergamo, Munchen, Paris, Roma Fiuminino, Torino și Constanța.

Facebook Comments