Burgerii "made in Iași" vor ajunge în curând în toată țara
Lecții de antreprenoriat

Burgerii „made in Iași” vor ajunge în curând în toată țara

În 2014, trei ieșeni au pus bazele unui business cu burgeri destinat zonei de food court. Feedback-ul clienților și cifra de afaceri de anul trecut, i-au făcut să se gândească la extindere, în acest moment fiind în discuții pentru a deschide în cele mai mari orașe din țară.

Cei trei asociați au vrut să creeze un brand propriu și să dea naștere unei afaceri de familie. Acum, business-ul este în continuă dezvoltare, cei de la Frankly deschizându-și propriul laborator, după o investiție de peste 50.000 de euro în echipamente.

De asemenea ei se gândesc și la francizarea business-ului, ocupându-se în acest moment de un manual de franciză. Ideea le-a venit după ce au primit mai multe oferte din diverse zone ale țării. Ei își doresc să le ofere și materia primă francizaților, pentru a controla astfel calitatea burgerilor.

Frankly atacă zonele de food court din Cluj, București, Constanța și Timișoara. Planul lor constă în a ajunge cel mai mare lanț de burgeri pe zona de food court din țară. Ei au pus deja ochii pe mai multe locații din marile orașe, primul pas al extinderii urmând a fi făcut la București.

Modelul de business va funcționa precum cel din locația de la Iași. Toată materia primă va fi transportată către noile locații de la laboratorul pe care tocmai l-au deschis. După inaugurarea locației din București, unde vor lucra în jur de 12-13 angajați, antreprenorul se așteaptă ca cifra de afaceri să sară de 1 milion de dolari. Locația acestora din Palas Mall din Iași a înregistrat în primele luni ale anului acesta o creștere a cifrei de afaceri cu 10% mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut.

Articolul complet pe wall-street.ro

 

Facebook Comments