Știri locale

CAPGEMINI a inaugurat oficial noul sediu din Suceava

Compania multinaţională CAPGEMINI, lider global în servicii de consultanţă, tehnologie şi transformare digitală, prezentă pe piața ieșeană de peste 7 ani, și-a extins operațiunile în nordul țării, mai precis la Suceava, unde a fost inaugurat oficial un sediu modern în cadrul  Iulius Mall.

Primii angajaţi ai Capgemini din Suceava au participat la traininguri susţinute în sediul din Iaşi, unde compania are peste 640 de angajaţi care lucrează pentru renumiţi clienţi internaţionali. Prima echipă de 19 persoane a fost instruită în Iaşi în lunile iunie şi iulie, revenind în Suceava odată ce lucrările de amenajare ale spaţiului au fost finalizate.

În prezent, sediul din Suceava are peste 50 de angajaţi, iar compania își dorește ca până la jumătatea anului viitor echipa să se extindă până la 160 de angajaţi, printre care specialişti în IT, în managementul infrastructurii, asistenţă clienţi şi management de proiect.  Pentru viitor, Capgemini vizează atât profesionişti cu experienţă, dar şi proaspăt absolvenţi, condiţia necesară fiind cunoaşterea a cel puţin unei limbi străine, foarte importante fiind şi abilităţile bune de comunicare şi de lucru în echipă şi capacitatea de adaptare la un mediu de lucru dinamic.

Prin această extindere, Capgemini se alătură celorlalte peste 10 companii de IT care deja au deschise afaceri în Suceava, beneficiind de potenţialul de specialiști în IT, absolvenţi ai Universităţii „Ştefan cel Mare”, dar fiind în același timp și o invitație adresată celor care lucrează în IT în străinătate, pentru a se întoarce acasă.

Lider global în servicii de consultanţă, tehnologie şi transformare digitală, Capgemini se află în prim-planul inovaţiei, abordând întreaga gamă de oportunităţi de dezvoltare a clienţilor în contextul evoluţiei continue a platformelor digitale şi cloud.

 

Facebook Comments