Realități economice

Ce indica barometrul mediului de afaceri iesean

Barometrul mediului de afaceri din Iași și județele învecinate realizat de către Doingbusiness.ro și EY România în data de 23 martie 2016, la Iași, în cadrul evenimentului BUSINESS to more BUSINESS, arată o încredere fără precedent a antreprenorilor și managerilor locali în evoluția pozitivă a economiei în 2016.

Studiul a fost realizat pe baza răspunsurilor oferite de un eșantion reprezentantiv constituit din antreprenori și manageri din regiunea Iași, selectați din audiența reprezentată de companii cu cifre de afaceri de peste 250.000 de Euro, participante la eveniment.

26% dintre cei intervievați cred că afacerile lor vor înregistra creșteri cuprinse între 10% și 20% în 2016 față de 2015, 15% dintre repondenți apreciază că volumul lor de afaceri va fi mai mare cu peste 20% anul acesta și doar 8% dintre cei intervievați văd o contracție a afacerilor în 2016. 52% dintre repondenții ieșeni văd o creștere iminentă a numărului de angajați, ca nevoie obiectivă generată de o economie în creștere.

Articolul integral pe ziaruldeiasi.ro/

Facebook Comments