Clever lansează serviciile de ridesharing la Iași
Știri locale

Clever lansează serviciile de ridesharing la Iași

Uber va concura cu CleverGo la Iași și Cluj, unde compania își extinde serviciul de ridesharing. Serviciul de transport alternativ CleverGo ajunge în alte două mari orașe din țară, în completarea serviciilor de taxi oferite deja în aplicație, fiind disponibil începând de luni (16 septembrie) în Cluj și în Iași, la nici un an după ce acesta a fost lansat în București și în Timișoara.

Potrivit reprezentanților aplicației, șoferii parteneri care utilizează activ serviciul CleverGO în Cluj și în Iași vor beneficia de 0% comision și numeroase bonusuri, putând ajunge la venituri nete de până la 8.000 de lei pe lună. 

Serviciul CleverGO aplică un tarif fix per kilometru, indiferent de momentul zilei, de condițiile de trafic sau de cererea și oferta de mașini dintr-un anumit moment. 

Serviciul funcționează pe principiul proximității, criteriul principal de alocare a unei comenzi fiind distanța dintre punctul din care a fost lansată comanda și locația șoferului. Pe lângă criteriul de proximitate, aplicația ține cont și de alte elemente precum ratingul șoferului și preferințele de plată ale clienților.

Mai multe detalii pe startupcafe.ro

Facebook Comments