Știri locale

Clujenii de la Komoder se extind și la Iași

Komoder, jucător important de pe piața de fotolii de masaj din România, a inaugurat trei noi showroom-uri, unul dintre acestea fiind la Iași. Celelalte două sunt la București și în Bulgaria, la Sofia, compania vizând și extinderea pe piața belgiană.

Compania a fost înființată în anul 2011 de antreprenorul Adrian Rus, fiind cea care a introdus în România scaunele și fotoliile de masaj. Extinderea face parte din strategia 2019, prin care clienții au ocazia să experimenteze fotoliile de masaj, pentru a lua decizia de cumpărare cât mai bine informați și într-un timp cât mai scurt.

În condițiile extinderii rețelei de magazine, dar și a creșterii vânzărilor, compania clujeană anticipează o creștere de 25% a vânzărilor față de 2018.

Showroom-ul din Iași este situat în Iulius Mall, are o suprafață de 30 mp și este deservit de trei angajați care oferă asistență clienților care doresc să testeze produsele Komoder. Compania clujeană le pune la dispoziție ieșenilor gama completă de fotolii cu masaj Komoder, dar și aparate mici de masaj: ochelari de masaj, genunchiere de masaj, aparate de reflexoterapie, etc.

Mai multe detalii pe forbes.ro

Facebook Comments