Știri locale

Compania de consultanță Avisso vrea să deschidă birouri în Londra, Paris și Madrid în 2020

Compania de consultanță Avisso, cu sediul central la Iași, intenționează să deschidă în 2020 birouri la Londra, Paris și Madrid, dedicate românilor cu afaceri peste hotare.

Fiecare birou va avea una sau doua persoane angajate, care să cunoască mediul de afaceri local și să aibă o relație prietenoasă cu românii de acolo.

Costurile cu fiecare locație, dedicată inițial românilor care au afaceri în diaspora, se ridică la circa 100.000 de euro.

„Am ales aceste orașe deoarece comunitățile de români de acolo sunt foarte puternice. Prin programul Repatriot m-am întâlnit cu ei și am văzut dorința de a se implica în dezvoltarea României. Inițial, eu văd aceste locații ca birouri de conectare între oamenii de afaceri de acolo și cei de aici. Clienții pe care îi vizăm inițial sunt românii care au afaceri solide în comunitățle în care trăiesc și care își doresc să investească și în România. Un alt rol al acestor birouri este cel de a ajuta la internaționalizarea companiilor românești.”, a declarat Mirabela Miron, managerul general al Avisso.

Mai multe detalii aici.

Facebook Comments