Evenimente locale

Conferința președinților JCI România va avea loc la Iași

În perioada 22-24 Februarie 2019, Iași va găzdui unul dintre cele mai importante evenimente pentru ‘Junior Chamber International’ (JCI) România – Conferința Președinților.

Evenimentul va reuni peste 20 de tineri lideri din organizațiile locale JCI și vor căuta împreună modalități prin care vor crea schimbări pozitive în comunitățile locale de unde vin. Participanții vor fi reprezentanți din Consiliul Director actual al JCI România și al localelor JCI București, Prahova, Constanța, Craiova, Cluj, Iași, Târgu Mureș, Timișoara și Suceava.

La acest eveniment va participa și un reprezentant din partea Junior Chamber International și anume Nihal Zoroglu, Vicepreședinte JCI Europa în 2019, care va susține un training pentru participanții la conferință.

Junior Chamber International (JCI) este una dintre cele mai importante organizaţii non-guvernamentale (ONG, non-profit) din lume, având peste 115 organizaţii naţionale afiliate, cu peste 200.000 membri, persoane între 18 şi 40 ani, cu filiale în peste 6.000 comunităţi locale de pe tot globul. Fiecare membru JCI împărtăşeşte covingerea potrivit căreia, pentru a aduce o schimbare pozitivă pe termen lung, trebuie să devenim noi înşine mai buni.

Facebook Comments