Lecții de antreprenoriat

Crama Gramma și-a dublat cifra de vânzări în lunile martie și aprilie după ce a mizat pe online și a livrat la domiciliu pachete de autoizolare

Producătorul de vinuri Gramma din Iași și-a dublat vânzările în lunile martie și aprilie, față de aceeași perioadă a anului trecut, după ce a mizat pe comenzi online și livrări la domiciliu cu pachete de autoizolare. Vânzările s-au ridicat, în cele două luni, la aproximativ 50.000 de euro, astfel că reprezentanții companiei se așteaptă pentru anul acesta la o cifră de afaceri de peste 350.000 de euro, potrivit unui comunicat de presă.

Crama Gramma pregătește deja un magazin online și pentru piața din Danemarca, Elveția și Marea Britanie.

„Dacă ar fi să comparăm situația de anul acesta, când am trecut cu toții prin criză și necesitatea de a ne izola la domiciliu, cu aceeași perioadă a anului trecut, consumatorii au arătat o mai mare deschidere față de achizițiile online. Am avut vânzări impresionante, însă, în egală măsură, am demarat și un proiect de cobranding cu una dintre cele mai mari rețele de magazine online din țară”, a declarat Marian Olteanu, manager general Gramma.

Cel mai des au fost comandate vinurile roșii și albe, dar au fost și comenzi care au acoperit toate cele trei tipuri de vinuri. Românii au cumpărat, în medie, circa patru sticle de vin. În prezent, Gramma pregătește pachete predefinite pentru comenzi de șase sticle.

Mai multe detalii pe wall-street.ro

Facebook Comments