CRF Health deschide la Iași primul birou oficial din România și estimează că va avea 100 de angajați până la sfârșitul anului
Știri locale

CRF Health deschide la Iași primul birou oficial din România și estimează că va avea 100 de angajați până la sfârșitul anului

CRF Health, cel mai important furnizor mondial de tehnologie și servicii eSource, centrate pe pacienți, a deschis la Iași, în cadrul Moldova Center, primul birou oficial din România. Noul birou estimează că va avea peste o sută de angajați la sfârșitul anului 2017.

Noul birou este parte integrantă a afacerilor globale ale companiei și va desfășura activități de cercetare și dezvoltare a liniilor de produse CRF Health, precum și capabilități de servicii extinse pentru clienți.

În opinia companiei, în România domeniul bio-științe este în creștere, oferind o competență tehnică puternică, iar expansiunea sa în această regiune se aliniază dorinței de a oferi clienților săi soluții centrate pe pacienți acolo, unde și mai ales când au nevoie de ele.

Alegerea Iașului ca bază pentru desfășurarea viitoarelor operațiuni din regiune ale companiei, este justificată în primul rând datorită mediului universitar ieșean, care oferă o bogată colecție de talente, de profesioniști cu înaltă calificare, care satisfac obiectivul de a obține date cât mai bune privind studiile clinice, ceea ce simplifică procesul de aprobare a noilor medicamente.

De biroul din Iași se va ocupa, Adina Tapalagă, director de operaţiuni IT cu peste 25 de ani exeriență în consultanţă, dezvoltarea afacerilor şi producerea de software în sectorul financiar şi cel tehnic din Europa.

CRF Health are la activ peste 800 de studii clinice, în peste 100 de limbi şi în 74 de ţări, oferind cea mai mare precizie a datelor din acest sector. Prin soluțiile sale, își propune un grad ridicat de implicare, pacientul devenind partea centrală a procesului de asistență medicală și de testare clinică.

 

Facebook Comments