Profil de antreprenor

Cuptorul Moldovencei, o afacere care se ‘coace’ bine la Iași

Cuptorul Moldovencei, o afacere construită de Nicoleta Hrițcu de la zero, a început firesc, de la simpla dorință de a construi un business mic, în care să-și asume riscuri calculate și care să-i asigure un tai decent făcând ceea ce îi place.

Afacea a crescut peste asteptari, anul acesta trecând peste pragul de un milion de euro. Creșterea a fost constantă în fiecare an, pe măsura creșterii gradului de încredere al consumatorilor pentru produsele Moldovencei.

Acum lucrurile au ajuns la un alt nivel, inclusiv financiar. Acum are un flux de numerar, buget de venituri și cheltuieli, indicatori pe care îi urmărește și obiective clare. De asemenea, întocmește strategii la final de an pentru cel care vine. În tot acest timp și-a păstrat însă și flexibilitatea, pentru că un business care respiră este extraordinar, conform spuselor ei.

În 2018 a lansat un nou concept, Glazurai, o adevărată declarație de dragoste către ieșeni.  „Vreau ca Glazurai să aducă bucurie oamenilor prin acea cutiuță mică sau mare de prăjituri de casă, așa cum era în copilărie, însoțită de mesaje care mai de care mai sincere, jucăușe, duioase, năstrușnice. Eu am simțit puterea bucuriei de a dărui și am împărtașit-o prin Glazurai ieșenilor.”

În termeni de business, Glazurai înseamnă o insulă de miniprăjituri pentru centre comerciale sau comerț stradal, cu un asortiment de minimum 10 miniprăjituri, ușor de gestionat și atrăgător pentru doritorii de franciză.

Mai multe detalii aici.

Facebook Comments