Dacă ai pricepere şi încredere că vei reuşi, poţi să faci afaceri în toată lumea, chiar şi de la Vaslui
Lecții de antreprenoriat

Dacă ai pricepere şi încredere că vei reuşi, poţi să faci afaceri în toată lumea, chiar şi de la Vaslui

Gabi Drugă, un tânăr din Vaslui, este decis să arate că dacă eşti serios şi priceput în ceea ce faci nu există nicio barieră în construirea unei afaceri. El a lucrat ca freelancer în Dubai, apoi, împreună cu câteva rude, apoi şi-a dechis acolo o firmă de marketing, SEO, advertising şi organizări evenimente.

„Poate sună «wow» şi chiar aşa este datorită oportunităţilor. Am ajuns acolo prin intermediul unor rude, verişoare, cu care am deschis o companie. Am avut şansa de a ajunge în Dubai şi nu am ratat-o. Acolo nu este ca în alte părţi, ci eşti apreciat ca român şi pentru munca pe care o faci”, a spus Gabi. L-au atras în principal stilul de viaţă, oamenii, locurile, dar şi oportunităţile.

„Dacă vrei să începi o afacere şi ai conexiunile necesare, acolo este locul potrivit din mai multe motive. Până când am deschis compania am lucrat ca freelancer, deci eram deja destul de cunoscuţi şi aveam contacte. Ca să închei un contract trebuie să fii foarte profesionist şi perfecţionist în ceea ce faci. Să participi la multe întâlniri. Apoi, dacă ai încheiat un contract bun, eşti recomandat şi vin şi altele”, a spus vasluianul.

Povestea lui ar putea fi greu de crezut, dat fiind faptul că este foarte tânăr, dar a reuşit să se descurce. „Rudele mele fac asta de peste trei ani şi lucrând împreună mi-am făcut repede conexiuni. Am lucrat cu mai multe companii destul de mari în Emiratele Arabe Unite, dar şi firme aflate la început de drum. Dacă eşti serios, rezultatele se văd în timp”, a continuat Gabi Drugă.

Vasluianul este fascinat de viaţa din Dubai, unde, spune el, „sunt peste 150 naţii la un loc şi toţi se respectă între ei. Şi clienţii sunt pretenţioşi pentru că îşi doresc cele mai bune servicii, dar fără seriozitate nu se poate face performanţă. Să ştiţi că freelancerii români sunt foarte căutaţi, deoarece sunt talentaţi şi implicaţi”.

Articolul complet pe: ziarulevenimentul.ro

Facebook Comments