Dedeman a deschis cel mai mare magazin de bricolaj din Iași
Știri locale

Dedeman a deschis cel mai mare magazin de bricolaj din Iași

Retailerul de materiale de construcţii şi bricolaj Dedeman a investit 16,5 milioane de euro pentru a deschide un nou magazin în Iaşi, care va înlocui unitatea amplasată pe strada Manta Roşie, unul dintre primele magazine inaugurate de companie, în noiembrie 2004, a anunţat compania.

Noul magazin din Iaşi, ridicat pe Bulevardul Primăverii, are o suprafaţă de peste 15.000 metri pătraţi, de două ori mai mare decât magazinul pe care îl înlocuieşte.

“Prin înlocuirea magazinului din Manta Roşie cu această nouă investiţie dorim să le oferim clienţilor noştri un magazin mai accesibil, mai bine structurat şi organizat, un mediu plăcut în care să găsească mai uşor inspiraţie şi soluţii pentru toate planurile lor. Din păcate, deşi a trecut prin numeroase procese de modernizare, fostul magazin nu mai putea fi adus la standardele noastre actuale iar noi am dorit ca toţi clienţii noştri să beneficieze de această experienţă îmbunătăţită”, a declarat preşedintele şi fondatorul Dedeman, Dragoş Pavăl.

Noul magazin beneficiază de 440 de locuri de parcare, mai mult spațiu de expunere pentru toate raioanele, seră extinsă pentru raionul grădină, game noi de electrocasnice și un nou serviciu, cel de confecționare perdele.  Celelalte beneficii oferite clienților, precum serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, livrarea mărfurilor şi retur de produse dar și posibilitatea achiziționării produselor în rate, rămân în continuare valabile.

Magazinul din Iași – Bulevardul Primăverii este cea de-a treia investiție inaugurată în acest an de Dedeman iar planurile de extindere a rețelei vor continua în această toamnă cu deschiderea magazinului din Turda.

 

Facebook Comments