Evenimente locale

Digital Bloom, primul eveniment organizat la Iași de marketing online în tramvai

Canopy, una dintre principalele agenții românești de promovare online organizează la Iași, în colaborare cu Google România, primul eveniment despre performanță prin online, derulat în tramvaiul CoWorking.

Programat pe 7 septembrie, Digital Bloom este dedicat managerilor și antreprenorilor interesați de metode concrete de a-și crește eficient un business prin instrumentele Google.

Această ediție a „Digital Bloom” propune un concept inedit pentru a susține creativitatea și performanța oferite de mediul online: participanții vor urca în vagoanele tramvaiului CoWorking pentru o plimbare prin Copou, timp în care vor interacționa cu specialiștii Canopy și Google România pentru a afla noi idei și soluții de promovare online.

Cei care se vor înscrie la Digital Bloom vor putea vedea pas cu pas ce instrumente Google sunt indispensabile pentru un business care dorește să-și asigure dezvoltarea pe termen mediu și lung. În plus, vor învăța să aplice strategiile de promovare potrivite, cu focus pe rezultate. Un mare avantaj pentru participanți vine și din oportunitatea de a primi răspunsuri la toate întrebările lor despre Google Ads și promovarea online.

Înscrierea la Digital Bloom Iași 2018 este gratuită, în limita celor 35 de locuri disponibile pentru manageri și antreprenori. Participanții sunt așteptați pe 7 septembrie în Copou, pentru a se îmbarca în tramvaiul CoWorking, pe traseul liniei 8. Zeci de companii ca Enel, Autonom, Secom sau Elvila au plecat cu idei de la edițiile anterioare ale evenimentului. Înscrierea la Digital Bloom 2018 se poate face în pagina dedicată pe de canopy.ro.

 

Facebook Comments