Doi români se bat în desene animate cu Disney și Pixar! Elefantul Cici și Little Johny s-au născut la Iași și 240 de milioane de copii îi urmăresc lunar în online
Lecții de antreprenoriat

Doi români se bat în desene animate cu Disney și Pixar! Elefantul Cici și Little Johny s-au născut la Iași și 240 de milioane de copii îi urmăresc lunar în online

O companie din Iași concurează în domeniul animațiilor online cu giganții Disney și Pixar. Este prima firmă de animație din România care are contract cu Netflix, îi găsim pe toate canalele de streaming și conținutul creat de ei este urmărit de peste 240 de milioane de copii într-o singură lună!

Ieșenii Cristina și Alexandru Badan au început să urce pe Youtube animații simple pentru copiii lor acum opt ani. Succesul i-a făcut să continue și au crescut până când anul trecut au obținut butonul de diamant pentru zece milioane de abonați pe unul dintre canale.

Animațiile lor sunt realizate în opt limbi străine. Anul ăsta și-au propus să intre pe piața animațiilor în alte patru limbi străine și să ”repovestească” poveștile clasice și să le adapteze zilelor noastre, astfel încât să nu le mai provoace coșmaruri copiilor.

Visătorii din Iași au început în 2012, într-o perioadă în care nu se găseau desene animate și cântecele educative în online. Au stat și s-au gândit cum să facă, le-a venit ideea să lucreze cu câțiva compozitori și artiști care să sufle viață peste creațiile lor și să le trimită în lumea magică a YouTube-ului. Așa că s-au dat de trei ori peste cap și au creat canalul Tralala. Și apoi Loo Loo Kids în engleză care s-a plimbat peste mări și țări, în casele a milioane de copii.

Vezi aici mai multe detalii despre povestea lor.

Facebook Comments