East’n’Roll, festivalul care ajută afacerile să intre în era digitală, ajunge la Iași
Evenimente locale

East’n’Roll, festivalul care ajută afacerile să intre în era digitală, ajunge la Iași

Iașul a devenit unul dintre cele mai mari centre ale industriei hi-tech din România. Transformarea digitală continuă cu East’n’Roll, festivalul celor care știu că viitorul începe cu ei. Pe 24 octombrie la Palas Congres Hall vin specialiști în tehnologii de ultimă generație, Privacy, Data Safety, dar și din zona de business sau FinTech, pentru a împărtăși experiențele care le-au transformat afacerile.

20.000 de angajaţi în industria de IT și peste 2.500 de absolvenţi în fiecare an au făcut din capitala Moldovei un centru de interes pentru investiții și dezvoltare. Dar nu sunt singurii care schimbă orașul în bine. Mai multe afaceri își scad costurile prin trecerea în era digitală. East’n’Roll aduce la Iași oamenii care știu cum se poate transforma un business prin automatizare și digitalizare.

Fie că se află la început, fie că sunt în plină dezvoltare, afacerile au aceleași provocări. Educarea continuă a angajaților, promovarea produselor, securitatea depozitelor și a transferurilor de bani, eficientizarea programelor de lucru. La East’n’Roll găsești un răspuns pentru fiecare dintre întrebările tale.

Mai multe detalii aici.

Facebook Comments