Emag intră pe piața de food delivery
Știri locale

eMAG intră pe piața de food delivery

Emag, cel mai mare jucător din industria de e-commerce din România intră pe piața de food delivery, prin preluarea a 54% din acționariatul platformei autohtone EuCeMananc.

Platforma EuCeMananc este un business autohton, lansat în 2014, la Timişoara, iar acum este prezentă în 18 oraşe din ţară, inclusiv la Iași. Parteneriatul cu eMAG reprezintă o oportunitate de dezvoltare atât pentru restaurantele mari, cât şi pentru cele mici, coform comunicatului companiei.

Clienţii platformei EuCeMananc vor putea beneficia de servicii de livrare mai rapidă, bazate pe tehnologia dezvoltată de eMAG şi de o experienţă îmbunătăţită de navigare şi cumpărare. Compania de e-commerce vrea să ajute EuCeMananc să devină lider calitativ pe segmentul său de piaţă.

Serviciile oferite de EuCeMananc sunt disponibile atât prin aplicaţiile Android şi iOS cât şi online pe www.EuCeMananc.ro. Platforma reuneşte în prezent ofertele a peste 600 de restaurante din 18 oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Oradea, Arad, Braşov şi Iaşi.

Mai multe detalii aici.

Facebook Comments