Știri locale

Endava, unul din marii angajatori IT din Iași, fuzionează cu un dezvoltator din America Latină

Compania britanică de servicii IT Endava, cu peste 2.300 de angajați în România, a anunțat fuzionarea cu Velocity Partners, companie de dezvoltare software cu o prezență puternică în America Latină.

Scopul fuziunii este extinderea pe această piață, Velocity Partners având peste 500 de angajați în birouri din America de Nord și centre de livrare în Argentina, Uruguay, Columbia și Venezuela. Ca urmarea a fuziunii, organizația rezultată va avea peste 4.600 de angajați, iar cele șase centre noi de dezvoltare software din Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia vor completa capabilitățile de livrare existente din locațiile Endava din România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia și Columbia.

În România, în cursul anului trecut, Endava a înregistrat o creștere de 28%, ajungând la peste 2.400 de angajați în București, Cluj-Napoca, Iași, Pitești și Tg. Mureș, compania planificând creșterea numărului de angajați la peste 3.000 în următoarele 18 luni.

Toamna trecută, compania a inaugurat un nou sediu de birouri la Iași, în United Business Center, cu o suprafață de 2.000 metri pătrați și o capacitate suplimentară de până la 630 de angajați.

Articolul complet pe profit.ro

 

Facebook Comments