Enduranch, un nou tip de experiență pentru ieșeni
Profil de antreprenor

Enduranch, un nou tip de experiență pentru ieșeni

Ieșenii, și nu doar ei, au acum parte de un nou tip de experiență, experiența ENDURANCH, un concept inedit de petrecere a timpului liber.  Și asta pentru că o tânără antreprenoare din Iași s-a gândit să ne ofere de toate într-un singur loc: nu doar un parc de aventură motorsport off-road, singurul din Moldova dealtfel, dar și un decor natural potrivit pentru grătare sau pentru evenimente în aer liber, o locație nu doar pentru socializare dar și pentru promovarea producătorilor locali.

Atât de aproape de Iași și totuși atât de departe de lumea dezlănțuită, la Bârnova, într-un cadru mirific,  iubitorii de natură, de senzații tari, de relaxare cu adrenalină, pot evada din stresul cotidian și beneficia de experiențe inedite.

Mai multe despre „Enduranch” și despre ceea ce ne oferă el, aflăm din interviul la care dna Raluca FILIP, Brand Manager ENDURANCH, a avut amabilitatea să ne răspundă:

  1. De unde a apărut ideea de „Enduranch” și cum a fost primit acest concept de către toți cei implicați, fie ei investitori, voluntari sau publicul larg?

Ideea a apărut de câțiva ani, nu este nouă, fiind deja implementată – în diferite forme – și în alte locuri din țară.
Enduro Ranch este un loc din Iași. Singurul parc de aventură motorsport off-road din Moldova. „enduranch” este brandul, un nou concept de petrecere a timpului liber, un concept ce se va confunda, în timp, cu locul din Satul Pietrărie, Comuna Bârnova, Județul Iași.

Conceptul a fost primit cu rezerve la început și nici acum nu este foarte cunoscut. Partea bună este că noi nici nu vrem să fie popular, „enduranch” nu este pentru toată lumea.

2. Ce este de fapt „Endurach” și ce aduce el nou pentru ieșeni?

Un nou concept, dur, pentru eliberarea stresului cotidian.

Experiențele oferite de parc sunt, printre altele:

  • pauză de joacă off-road – relaxare cu adrenalină, zăpadă iarna, noroi primăvara și toamna, praf (și noroi, dacă-i nevoie) vara
  • team-building-uri organizate departe de lumea dezlănțuită și totuși aproape de oraș
  • teste auto / moto / ATV pentru modele noi sau piloți noi
  • loc pentru grătar – accesul la locuri special amenajate, în mijlocul naturii
  • evenimente în aer liber – amfiteatru natural ideal pentru spectacole, festivaluri, proiecții de film drive-in, petreceri
  • competiții sportive foarte diverse: auto, moto, biciclism, alergare, cosit și multe altele
  • loc de campare doar pentru corturi sau rulote, pentru că la enduranch nu sunt construcții

Ce aduce nou Enduro Ranch pentru clienți, fie că sunt ieșeni sau nu?

Oferim un cadru de eliberare a stresului cotidian pentru clienții noștri care vor adrenalină într-un mediu cât mai natural dar și civilizat, în același timp. Punem în valoare natura pe care o respectăm și o menținem în forma sa cât mai sălbatică și dură.

     

3. Care sunt obiectivele pe care le urmăriți prin intermediul evenimentelor pe care le organizați?

Depinde de evenimente. Cele cu intrare liberă, care sunt mai rare, asigură vizibilitate pentru noi și parteneri dar și viitoare colaborări. Pentru că suntem deschiși la colaborări diverse, la proiecte inedite, la idei originale.

Evenimentele care fac parte din politica noastră de vânzări au ca obiectiv principal oferirea unei EXPERIENȚE „enduranch”. Clienții nu mai plătesc demult doar pentru bunuri sau servicii, plătesc pentru experiențe, senzații și amintiri. Cei care cumpără lucruri pentru a le deține și eventual pentru a se lăuda pe rețelele sociale nu reprezintă grupul nostru țintă.

 4. Ce evenimente ne așteaptă în perioada următoare la Endurach?

Asaltul Lupilor Iaşi – cursă cu obstacole & mud

Asaltul Lupilor este cea mai cunoscută și iubită cursă cu obstacole & mud din România. Pe data de 19 mai 2019 urmează să aibă loc cea de a VI-a ediție a evenimentului  la Iași, în perimetrul singurului parc natural și de aventură off-road din Nord-Estul României, ENDURO RANCH.

Evenimentul se adresează oricărei persoane (cu vârsta de peste 16 ani) care este în căutarea unor noi provocări și dorește să se distreze alături de prieteni și/sau colegi!
Asaltul Lupilor este ocazia perfectă de a trăi o experiență memorabilă! Peste 25 de obstacole provocatoare, noroi, gheață și poate chiar foc pe o distanță de 6 km și muuuuuultă distracție!

Ziua Europeană a Parcurilor

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Europeană a Parcurilor, pe 24 mai.
Cum?
„Biletul de intrare” îl reprezintă unul sau mai mulți copii pe care să-i aduceți la #enduranch. Da, vă provocăm să „folosiți” copiii din dotare sau chiar împrumutați – ca să explorați, gratuit, singurul parc natural privat din Moldova. „Plata” se face cu o fotografie realizată la noi în ziua evenimentului, în care să apară o plantă, o insectă, un animăluț sau orice altceva vă place la noi. Fotografia să fie postată – după o cercetare amănunțită și cu o descriere personală a „subiectului” – undeva la vedere, online (cu menționarea parcului nostru) sau offline.
Nu vă fie frică de NATURĂ, învățați-vă copiii despre comorile noastre naturale și veți avea un viitor sănătos! #enduranchwelcome

5. Ce alte surprize ne mai pregătiți?

Nu pregătim surprize. Muncim în continuare la creșterea sustenabilă a acestui nou brand ieșean pentru a deveni unul cunoscut la nivel internațional. Veți observa acest lucru, în timp, de aceea vă invităm să urmăriți paginile noastre – pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Facebook Comments