Profil de antreprenor

FIG Iași, compania care impune noi standarde în industria textilă din România

FIG Iași, sau mai precis Fashion Innovation Gear by CEO, este o companie specializată în operațiuni specifice pregătirii fabricației în industria textilă (tipare, mostrări, documentații tehnice). Produsele care înglobează proiectarea FIG se regăsesc atât în România, dar și la Paris, Milano, Londra și Sidney.

Afacerea îi aparține Mădălinei Berinde, una dintre cele mai experimentate profesioniste din industria de T&C românească. O recomandă o carieră de 25 de ani în producție, în fabrici cu tradiție din zona Iașiului, unde s-a perfecționat ca tehnolog în proiectarea și dezvoltarea de produs. După ce ultimul său angajator, Benetton, s-a retras din România, Mădălina a decis să-și ia destinul în propriile mâini și, alături de echipa cu care lucrase până atunci, să pună bazele afacerii Fashion Innovation Gear by CEO (FIG).

În prezent, ea face ceea ce știe mai bine, adaptându-se la evoluția vremurilor, a tehnologiei, dar și, în mod evident, la așteptările clienților.

„Suntem conștienți și responsabili de faptul că determinăm în mod hotărâtor atât calitatea, cât și costul de fabricație al clienților noștri. Așa că ținem mult la nivelul nostru de profesionalism.” declară Mădălina.

Colaborează atât cu mari companii internaționale, dar și cu branduri de creator, firme mai mici, punând împreună, multă creativitate, viziune și multă, multă valoare adăugată.

Într-o industrie în care principalul avantaj concurențial a fost mult timp costul scăzut al salariilor, acum se concurează prin inovare și valoare adăugată.

Mai multe detalii aici.

Facebook Comments