Evenimente locale

Firmele performante din Iași vor fi premiate la Gala Mediului de Afaceri

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi invită toate companiile ieşene care au reuşit performanţa de a se clasa în Topul Firmelor din Judeţul Iaşi, Ediţia 2017, să participe la Gala Mediului de Afaceri, dedicată cuvenitei recunoaşteri publice a acestei performanţe de excepţie!

Gala Mediului de Afaceri se adresează antreprenorilor şi managerilor la nivel de top din Iași, și va avea loc pe data de 3 noiembrie 2017,  începând cu ora 18.00, în cadrul distins oferit de Sălile Chopin & Vivaldi ale Palas Congress Hall Iaşi.

Gala Medului de Afaceri va cuprinde Festivitatea de premiere, cu decernarea de trofee şi diplome, lansarea oficială a Catalogului de Top, precum şi Dineul Laureaţilor, cu bucate alese şi momente artistice de calitate.

Va fi „O seară dedicată oamenilor din spatele afacerilor, în care să-i aplaudăm pe laureaţi, să ne întâlnim cu actuali sau foşti parteneri de afaceri, să cunoaştem oameni noi, să ne bucurăm de un meniu rafinat şi un pahar de vin de calitate şi să uităm pentru câteva ore de problemele cotidiene al pieţei, concurenţei şi climatului economic mereu în schimbare”, a declarat Paul Butnariu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

Pentru înscrieri și detalii suplimentare vă invităm să accesați: http://www.cciasi.ro/Gala_Mediului_de_Afaceri.htm

Facebook Comments