Fondatorii hotelului-restaurant La Castel din Iaşi investesc jumătate de milion de euro în dezvoltarea complexului
Știri locale

Fondatorii hotelului-restaurant La Castel din Iaşi investesc jumătate de milion de euro în dezvoltarea complexului

Hotelul – restaurant La Castel din Iași va veni cu un nou concept anul acesta – o grădină acoperită unde clienţii pot veni atât vara, cât şi iarna. Conceptul va fi rezultatul unei investiţii de 500.000 de euro şi va fi un factor de atracţie şi de diferenţiere pentru business, după cum spune Robert Rădeanu, unul dintre acţionarii La Castel şi fiul fondatorilor afacerii.

”În perioada rece, scad vânzările în zona a la carte, dar cresc în zona de livrări, adică chiar dacă nu mai vin la restaurant, oamenii comandă mâncare acasă. Astfel, noi vrem să facem o grădină acoperită, să fie cea mai mare grădină din ţară, cu panouri de sticlă retractabile pentru ca vara clienţii să beneficieze de tot ce înseamnă căldură şi natură, iar iarna să fie încălzită de un şemineu. Practic, încercăm să creăm un punct de diferenţiere şi un factor de atracţie. O investiţie de genul ăsta, despre care noi credem că se va ridica la 500.000 de euro, cred că va crea un punct de atracţie pentru toată lumea care vine la Iaşi”, a explicat Robert Rădeanu.

Business-ul La Castel va aplica pentru un proiect prin fonduri europene în valoare de 5 milioane de euro pentru a dubla capacitatea de cazare a hotelului. În prezent, hotelul are 32 de camere, dintre care patru apartamente. Mai mule detalii aici.

Facebook Comments