Iaşul, pe harta marilor companii de IT&Outsourcing
Știri locale

Iașul nominalizat la categoria oraşul anului pentru dezvoltarea industriei IT, în cadrul unei competiții europene

Oraşul IAŞI este nominalizat la categoria „oraşul anului pentru dezvoltarea industriei IT & Outsourcing din Europa Centrală şi de Est (în afara Poloniei)“ în cadrul galei de premiere a CEE Shared Services and Outsourcing Awards, care va avea loc la sfârşitul lunii, în Polonia.

Cei trei reprezentanţi din Iaşi nominalizaţi sunt Oraşul IAŞI, compania Conduent şi proiectul FAB LAB Iaşi. Evenimentul are loc în perioada 31 ianuarie – 1 februarie 2018.

Este încă o dovadă a atractivității ridicate a Iașului în faţa celor mai mari jucători din industria de Out­sourcing la nivel european.

Com­pania Conduent, unul dintre cei mai mari angajatori din regiune în acest domeniu, este nominalizată la două categorii «Compania de Outsourcing a anului (BPO)» şi Cele mai bune iniţiative de marketing din 2017 pentru locaţiile din Iaşi (România) şi Lodz (Polonia).

De asemenea, proiectul FAB LAB Iaşi, cel mai mare spaţiu de coworking din zonă, este nominalizat la categoria Cea mai bună colaborare între mediul de business şi cel universitar în cadrul parteneriatului dezvoltat cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ Iaşi“, au menţionat reprezentanţii Fab Lab.

La această a VI-a ediție a Galei de Premiere vor fi prezenți peste 300 de lideri de opinie din domeniu, și mai mult de 50 de firme interesate în stabilirea sau dezvoltarea afacerilor în industria serviciilor în Europa Centrală. Gala de premiere va fi precedată de un summit de jumătate de zi compus din paneluri, în care se va dezbate tema „Shared services and outsourcing sector“, sesiuni cu date concrete din domeniu.

sursa: ziaruldeiasi.ro

Facebook Comments