Evenimente locale

Iașul se pregătește din nou pentru „Ziua Sănătoasă”

Pe 29 octombrie 2017, la Hotel Internațional Iași Sala Magnum, va avea loc un nou eveniment marca Fun&Food –Ziua Sănătoasă 7, dedicat producţiei locale, degustărilor, vânzărilor şi informării despre sănătate, alimentaţie echilibrată şi noutăţi medicale.

Accesul ieșenilor interesați de alimentația echilibrată  și un stil de viață sănătos este complet gratuit pe tot parcursul zilei.

Dintre furnizorii de produse şi servicii sănătoase  pe care îi puteți întâlni la acest eveniment enumerăm:

  • Claudiu Ivașcu de la Ferma Eco Verde Bun, care vă așteaptă cu demonstrații practice despre ce înseamnă să sădești, să plantezi și să crești soiuri Eco, dedicate mai ales copiilor.
  • Gica Neamțu de la Pofta Focului, care vine în întâmpinarea noastră cu platouri delicioase cu de toate, cozonaci umflaţi cu umplutură de nucă şi sarmale delicioase de cărniţă de vită, toate specifice Târgului ăsta al Ieşilor în care locuim!
  • Tupperware Iasi, care vă pune la dispoziție o gamă variată de produse și accesorii pentru bucătărie, precum sticlele ECO,  port-sandwich-urile pe care le poți lua cu tine la drum sau în parc, boluri multifuncționale, roboți manuali, recipiente speciale pentru păstrarea legumelor, fructelor sau brânzeturilor și numeroase accesorii care ne fac viața mai ușoară!
  • Brânzeturi Viofanny, care vin din Botoşani să ne încânte cu cașcavalul lor, tot tradițional românesc
  • Fetele de la Lavorator, cu excelentele lor produse de frumusețe.
  • Bioloi, cu uleiul Bio de floarea soarelui
  • Valeputna Gourmet cu Păstrăv Mănăstiresc, Păstrăv Vânătoresc, Păstrăv Pădurean și Păstrăv Crăiesc, alături de alte specialități locale de păstrăv.

La  finalul evenimentului va avea loc o SUPER TOMBOLĂ, cu 15 premii pentru 15 participanți, în valoare de peste 150 RON fiecare,  constând în produse şi servicii ale producătorilor şi furnizorilor de sănătate prezenţi în EXPO Ziua Sănătoasă 7.

Să vă mai spunem de “Happy 2 Hours” – între orele 13.00-15.00,  două ore în care producătorii locali şi furnizorii de servicii de sănătate vor face discounturi MAJORE la produse sau veţi primi gratuităţi şi cadouri la fiecare produs/serviciu achiziționat.

În plus, pe tot parcursul zilei, vor avea loc un lanț de seminarii de alimentaţie cu invitaţii specialiști AMO+ din lumea medicală la secţiile diabetologie, endocrinologie, medicină de familie, psihologie, nutriţie şi dietetică.

Mai multe detalii despre acest eveniment, despre participanți, speakeri, seminarii, ateliere și workshopuri, găsiți pe pagina de facebook a evenimentului Ziua sănătoasă 7.

Facebook Comments