Idei de afaceri inedite promovate de tineri antreprenori din Miroslava la Gala JA Hall of Fame – Investește în educație!®
Evenimente locale

Idei de afaceri inedite promovate de tineri antreprenori din Miroslava la Gala JA Hall of Fame – Investește în educație!®

Elevii de la Colegiul Teoretic Agricol Mihail Kogălniceanu au participat la Gala JA Hall of Fame – INVESTEȘTE ÎN EDUCAȚIE!®, unde au fost premiați tinerii și profesorii participanți la programele JA de educație economică, antreprenorială, financiară și de orientare profesională din acest an, precum și companiile care investesc în educație în România și care contribuie la dezvoltarea unor noi generații de profesioniști și antreprenori.

Echipele care au participat la competiția europeană de antreprenoriat JA Compania Anului 2017, au trecut prin incubatorul educațional JA BizzFactory™, unde au primit feedback de la antreprenori și investitori prin webinarii și sesiuni de consultanță la clasă pentru a-și lansa proiectele de business sau pentru a testa ideile de afaceri cu clienți reali.

Colegiul Teoretic Agricol Mihail Kogălniceanu a participat cu două echipe:

  • Echipa Bees Air coordonată de profesoara Grădinaru Felicia, care a  propus construirea de stupi cu adaptări speciale și spații amenajate pentru inhalarea aerului din stup. Produsele/serviciile oferite de firmă includ: un sistem de aerosoli care permite inhalarea aerului din stup; miere și produse apicole oferite clienților drept bonus după încheierea ședinței de aerosoli.
  • Echipa Mirobrad, coordonată de profesoara Dumitrescu Ana-Maria, propune produsul Mugutus, un sirop natural din muguri de brad recoltați de la pepiniera locală Miroslava. Mugurii de brad sunt un adevărat izvor de sănătate pentru corp, iar siropul de brad are efecte terapeutice multiple: antiseptic, antiinflamator, sedativ, diuretic.

39 de țări din Europa și 123 de țări din toată lumea urmează programele JA. În România, acestea sunt urmate de peste 280.000 de elevi din 1.600 de școli publice, prin parteneriatul cu Ministerul Educației Naționale și cu susținerea financiară a comunității de afaceri.

Articolul complet pe ziaruldeiasi.ro

 

 

 

Facebook Comments