Kaufland Iași organizează un târg de bunătăţi româneşti
Evenimente locale

Kaufland Iași organizează un târg de bunătăţi româneşti

Până pe 28 ianuarie, în parcarea magazinului Kaufland din Păcurari are loc un eveniment dedicat produselor româneşti. Aici ieşenii pot găsi peşte în cetină de brad, produse apicole, dulceţuri, zacuscă, dulciuri fără zahăr, brânzeturi proaspete, haine de blană, produse de artizanat, sculpturi, costume populare, obiecte din ceramică, etc.

Kaufland organizează o serie de astfel de evenimente, pentru a veni în sprijinul producătorilor locali și pentru a aduce mai aproape consumatorii de savoarea și prospețimea produselor locale. Este o inițiativă care completează politica companiei de a sprijini producția locală, prin comercializarea unui game largi de produse fabricate în România.

„Organizăm această serie de târguri pentru producătorii locali din întreaga ţară, sprijinindu-i cu întreaga logistică gratuit, pentru a aduce mai aproape de români produsele cu specific regional. Iubim savoarea şi prospeţimea produselor autohtone şi de aceea, misiunea noastră este să fim alături de producătorii locali. Avem numeroase iniţiative de susţinere a acestora, iar peste 50% din produsele pe care le comercializăm sunt din România”, a declarat Valer Hancaş, Director Corporate Affairs & Comunicare Kaufland România.

Până în prezent, Kaufland a organizat 22 de târguri de bunătăţi româneşti în întreaga ţară, din dorinţa de a sprijini micii producători locali şi regionali să îşi comercializeze produsele mai uşor.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în şapte ţări şi o reţea de 117 magazine în România.

Articolul complet pe ziaruldeiasi.ro

Facebook Comments