Evenimente locale

La BUZZCamp, tinerii pot intra în contact cu lumea angajatorilor

Pe 25 Octombrie, în cadrul BUZZCamp Iași, angajatori de top precum British American Tabacco, Conduent, Secureworks și SCC vin pentru a cunoaște tineri cu potențial pe care vor să îi formeze în cadrul departamentelor lor.

Întâlnirea va avea loc la Camera de Comerț și Industrie Iași, începând cu ora 10.30, participarea fiind gratuită, pe bază de înregistrare pe site-ul evenimentului.

Cea de-a 18-a ediție a BUZZCamp include o serie de conferințe și workshop-uri cu scopul de a oferi tinerilor studenți sau proaspăt absolvenți din Iași, ocazia unui preview al viitorului lor profesional și chiar să le aducă jobul mult visat. Mai mult, ei vor primi sfaturi de dezvoltare personală de la speakerii BUZZCamp și vor afla informații despre mediul de lucru în companiile participante la eveniment.

Participanții vor primi, în cadrul conferinței The Republic of Personal Development, sfaturi de dezvoltare personală de la speakeri de top. În plus, în cadrul celei de-a doua conferințe, The Federation of Your Dream Career, vor primi informații prețioase de orientare în carieră de la reprezentanți ai companiilor participante, iar la workshopuri vor avea ocazia să se facă remarcați și să plece cu un job.

Evenimentul de la Iași face parte dintr-unul mai amplu, care se va desfășura la nivel național, în principalele opt mari orașe din țară: București, Iași, Cluj Napoca, Timișoara, Sibiu, Brașov, Craiova și Constanța, obiectivul principal fiind acela de a-i ajuta pe tineri să pornească la drum alături de cele mai bune companii și de a-i motiva să-și atingă performanța prin intermediul acestor conferințe, ținute de oameni de succes, care inspiră.

Facebook Comments