Evenimente locale

La Digital Bloom antreprenorii ieșeni învață cum să-și crească afacerea prin Google Adwords

Pe 20 noiembrie antreprenorii care vor să-și dezvolte afacerea în mediul digital au ocazia să afle din secretele domeniului la Digital Bloom, un eveniment organizat de Canopy împreună cu Google România.

Cei care se vor înscrie la Digital Bloom au ocazia să învețe pas cu pas cum să-și promoveze afacerea folosind instrumentele puse la dispoziție de Google și să înțeleagă ce strategii de promovare funcționează cel mai bine și de ce.

Organizatorii promit să ilustreze totul folosind studii de caz relevante, astfel încât participanții să învețe în mod practic că instrumentele Google AdWords sunt indispensabile pentru un business care dorește să-și asigure dezvoltarea pe termen mediu și lung.

Prin intermediul acestui eveniment, antreprenorii din regiune pot avea acces la expertiza specialiștilor Google România și Canopy, iar scopul pe termen lung este acela de a contribui la dezvoltarea pieței locale.

Înscrierea la Digital Bloom Iași 2017 este gratuită, în limita locurilor disponibile. Termenul limită pentru înscriere este 13 noiembrie 2017, participanții fiind așteptați pe 20 noiembrie în spațiul The Grape, Strada Gheorghe Ghibănescu 1A. Informațiile despre agenda evenimentului și înscrieri la Digital Bloom sunt disponibile pe site-ul Canopy.

Facebook Comments