Știri locale

Mega Image vine în curând și la Iași

Lanţul de magazine Mega Image,  singurul care nu a optat de la început pe o acoperire naţională, urmează să deschidă la Iaşi două magazine, unul lângă Palatul Culturii şi al doilea în zona Copou, ceea ce marchează de fapt intrarea companiei în regiunea Moldovei.

Decizia de a merge în Iaşi este justificată de faptul că acesta e cel mai puternic oraş din estul ţării, iar această mutare face parte din strategia companiei de a se extinde la nivel naţional, fiind deja în proces de expansiune în Cluj-Napoca şi Timişoara.

Magazinele Mega Image din Iaşi vor fi deschise în apropiere de Palatul Culturii şi de Copou, arată datele publice disponibile, conform zf.

Mega Image a ieşit din zona centrală a ţării cu magazine abia în primăvara lui 2017 când a inaugurat primele magazine în Cluj-Napoca, având planuri şi pentru alte oraşe, precum Câmpia Turzii, Dej, Huedin şi Turda, conform anunţurilor disponibile la acea vreme. A urmat Timişoara în vara acestui an.

Astăzi, retailerul olandezo-belgian este al doilea cel mai extins jucător din comerţul alimentar, cu peste 650 de magazine pe format mic.

Facebook Comments