O mare companie italiană dorește să-și extindă afacerile de la Iași
Știri locale

O mare companie italiană dorește să-și extindă afacerile de la Iași

Reprezentanți ai conducerii companiei italiene Almaviva, prezenți săptămâna trecută la Iași, au declarat că intenționează să dubleze numărul angajaților, dar au în vedere și o extindere a domeniilor de investiții.

Almaviva Services Iași, este o companie a Grupului Almaviva care operează în sectorul CRM la nivel mondial, colaborând în special cu clienți mari. Pentru biroul din Iași, care se află în prezent în curs de dezvoltare, acesta caută în special operatori de telefonie cu un nivel bun de cunoaștere a limbii italiene.

Noii angajați se vor adăuga celor 11.000 care lucrează deja în sediul din Iași, vorbitori de limbă italiană, activând în sectoarele de call-center și IT.

La nivel mondial compania are peste 50.000 de angajați, din care 13.000 în Italia , Almaviva fiind al 6-lea grup privat din Italia în ceea ce privește ocuparea forței de muncă în lume. Almaviva operează la nivel global, prin intermediul a 38 de birouri în Italia și 19 în străinătate, cu o prezență importantă în Brazilia, precum și în Statele Unite, în China, Columbia, Tunisia, Africa de Sud și Belgia.

 

Facebook Comments