Știri locale

Oameni de afaceri români și israelieni se vor întâlni pe 28 iunie la Camera de Comerț și Industrie Iași

Antreprenorii ieșeni interesaţi de dezvoltarea unor relaţii de parteneriat cu oameni de afaceri israelieni sunt aşteptaţi la Forumul economic româno-israelian, care va avea loc miercuri, 28 iunie, începând cu ora 10, de Camera de Comerţ şi Industrie Iași.

Forumul va include o sesiune de prezentare a relaţiilor economice bilaterale şi a oportunităţilor de investiţii, urmată de o sesiune business-to-business între oamenii de afaceri români şi cei israelieni. La eveniment vor participa şi mai mulţi reprezentanţi ai corpului diplomatic, reprezentanţi de la Ambasada Israelului şi a Statelor Unite ale Americii.

„Este un foarte bun prilej pentru oamenii noştri de afaceri să iniţieze sau să dezvolte parteneriate cu o comunitate foarte solidă din punct de vedere economic, şi mă refer aici la Statul Israel, în ansamblul său. Domeniile care se intenţionează a fi abordate sunt domenii în care, pe de o parte, israelienii au un know-how avansat, iar pe de altă parte, avem şi noi la rândul nostru câteva avantaje pe care să le fructificăm. Aşadar, recomand tuturor celor care vor să-şi deschidă orizontul actual al afacerii să participe la acest Forum.”, a declarat Paul Butnariu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

Participarea la Forumul economic româno-israelian este liberă, în limita locurilor disponibile, condiţionată de confirmarea prealabilă prin completarea formularului online de pe site-ul Camerei de Comerţ, www.cciasi.ro.

Facebook Comments