Oamenii de afaceri din Iași, invitați la Hong Kong
Știri locale

Oamenii de afaceri din Iași, invitați la Hong Kong

Exportatorii şi importatorii din Iași, în special din industria electronicelor, software şi ramurile conexe, care doresc să-și extindă activitatea în Extremul Orient, sunt invitați să participe la Misiunea Economică Macao 2017, organizată de Afaceri.ro, care va avea loc în perioada 12-19 octombrie 2017.

În cadrul misiunii economice Hong Kong-Macao pot participa toţi cei care intenţionează să obţină acces pe piaţa chineză, să înţeleagă specificul derulării afacerilor cu această ţară, să identifice parteneri de dezvoltare şi/sau să atragă investiţii, şi nu în ultimul rând, să trăiască o experienţă de afaceri interesantă.

Unul dintre principalele beneficii, va fi participarea la Hong Kong Electronics Fair, unul dintre cele mai importante târguri de produse electronice la nivel mondial, unde vor fi prezentate cele mai noi și mai inovative produse. Târgul reunește peste 3.500 de expozanţi din industria electronică din întreaga lume. De asemenea, vor avea loc întâlniri și evenimente de networking cu participanţi din peste 140 de ţări.

Mai multe detalii pe pagina misiunii afaceri.ro.

 

Facebook Comments