Oportunități de dezvoltare a afacerilor, la Conferința Business Education
Evenimente locale

Oportunități de dezvoltare a afacerilor, la Conferința Business Education

Pe 11 noiembrie 2017 la Sala Eminescu, Grand Hotel Traian Iași, va avea loc Conferința Business Education, organizat de Corporate Business Events, unul dintre cele mai mari evenimente de business și networking din Moldova, avându-i drept ghizi pe doi dintre cei mai reprezentativi antreprenori și susținători ai dezvoltării culturii antreprenoriale din România, Marius Ghenea și Dragoș Anastasiu.

Peste 80 de antreprenori din Iași și Suceava, interesați de dezvoltarea mediului de afaceri local și doritori de a crea noi parteneriate și contacte, vor avea ocazia timp de 4 ore să împărtășească idei, păreri și soluții pentru afaceri, într-un ambient distins.

Pentru că mediul de afaceri are nevoie să se dezvolte pornind din interior, de la owneri, CEO și manageri, evenimentul are ca obiectiv stimularea dezvoltării de noi parteneriate, identificarea de noi clienți și consolidarea relațiilor cu actuali parteneri. Iașiul dispune de un potențial ridicat și de antreprenori cu viziune, tineri cu inițiativă și abilități antreprenoriale fiind un mediu de afaceri diversificat care are nevoie de încurajare pentru a colabora.

Conferința Business Education este un concept nou de întâlnire de afaceri cu accent pe educație antreprenorială și networking. Timp de 2 ore, fiecare participant va intra în contact cu cel puțin 20 de persoane din diferite domenii de afaceri în sesiunea de networking pregătită special, iar în următoarele 4 ore vor avea oportunitatea să afle soluții practice de la cei doi invitați speciali.

Pentru detalii și înscrieri: http://corporatebusinessevents.ro/conferinta-business-education/

Facebook Comments