Evenimente locale

Plimbare offline la ENDURANCH pe 24 mai de Ziua Europeana a Parcurilor

Parcul privat Enduro Ranch din Iasi este și va fi deschis celor care vor să se bucure de natură, în condiții civilizate.

Pentru că sunt chiar alături, la 15 kilometri de centrul Iașului! Și ne invită să ne plimbăm la propriu, offline, duminică pe 24 mai când sărbătorim Ziua Europeană a Parcurilor https://www.facebook.com/events/247050006368455/, și intrarea este liberă.

„Nu organizăm eveniment, concert sau orice fel de întrunire așadar fiecare vizitator – singur sau împreună cu familia – cu responsabilitate față de regulile noastre dar mai ales față de reglementările legale în vigoare pe timpul stării de alertă, se poate plimba prin parc sau își poate găsi un loc unde să stea la umbră sau la soare.

Deși duminică nu organizăm eveniment, ne facem planuri pentru viitor și așteptăm deciziile oficiale cu privire la desfășurarea de activități în aer liber.

Ne dorim să organizăm – la fel ca anul trecut – Ziua Energiei, un eveniment de networking la care să chemăm pe toți cei interesați de domeniul energiei, să fie prezenți în zona noastră #EXPO cu produsele, serviciile, ideile inovatoare, proiectele ce țin de energia regenerabilă, de utilizarea eficientă a energiei, de probleme și soluții cu privire la energia durabilă, de bune practici pentru a construi lumea noastră bazându-ne pe energie curată, sigură și eficientă.

De asemenea, plănuim o serie de proiecții cinematografice în aer liber, sub denumirea de CINEMADUR – cinema la ENDURANCH.

Am amânat evenimentul sportiv  « Asaltul Lupilor » de pe 28 iunie pe 11 octombrie 2020 https://www.facebook.com/events/466407400728151/ și am început să lucrăm de pe acum la conceptul “Rock & Rover Show” 2021, un eveniment automobilistic internațional – https://www.facebook.com/events/240037530645865/

Vă reamintim că la noi găsiți cel mai civilizat loc pentru grătar, din Iași. Avem amenajări (grătare, mese, bănci, apă curentă, energie electrică, toalete ecologice, coșuri de gunoi, șamd), reguli de acces (mașina doar în parcare, fără muzică asurzitoare) și SPAȚIU” a declarat Raluca Filip, antreprenoarea datorită căreia avem la Iași singurul parc natural și de aventură off-road din Moldova.

Facebook Comments