Știri locale

Primul metru de autostradă din Moldova, construit de un om de afaceri din Suceava

Omul de afaceri Ştefan Mandachi din Suceava, proprietarul lanțului fast-food Spartan, a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova. În același timp el a lansat şi o provocare pentru toți românii, să se alăture protestului lui: să oprească orice activitate în data de 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute.

Inițiativa este una simbolică, de protest față de lipsa de interes a autorităților în ceea ce privește infrastructura rutieră a Moldovei. Porțiunea de autostradă a fost construită de o firmă de specialitate și a costat 4.500 de euro.

Omul de afaceri spune că el, împreună cu toţi românii care circulă „indiferenţi” pe marginea gropilor sunt vinovaţi pentru lipsa autostrăzilor.

Pentru a nu îmbătrâni fără să aibă parte de autostradă în Moldova, Mandachi a lansat o provocare pentru toţi românii: „În data de 15 martie, pentru 15 minute, începând cu ora 15.00, eu suspend activitatea celor 40 de restaurante. Pentru autostrăzi, fii solidar! Provoacă măcar trei persoane să-şi suspende activitatea! E foarte simplu! Eu provoc trei anteprenori: Ion Ţiriac, Gigi Becali, Viorel Cataramă. Eu sunt doar unul, dar dacă am fi 1000? Dacă am fi un milion sau cinci milioane?”

Facebook Comments