Evenimente locale

Săptămâna viitoare începe HR Summit la Iași

Conferința de resurse umane HR Summit Iași va avea loc în perioada 4-5 octombrie, în incinta Palas Congress Hall Iași. Conferința reunește specialiști și furnizori din domeniul resurselor umane și management, oferind adevărate experiențe de business în mijlocul unei comunități puternice.

Pe parcursul celor două zile de eveniment, dacă ești HR Director sau HR Manager, vei avea ocazia să discuți cu lideri de opinie din domeniul resurselor umane, oameni care te inspiră și care te pot ajuta să dezvolți mediul de business în care activezi.

HR Summit, cel mai important eveniment regional de resurse umane, aduce anul acesta în Iaşi 15 speakeri cu experienţă vastă în industria HR&Management. Aceştia vor pune la dispoziţia participanţilor studii de caz, exemple concrete şi soluţii practice cu ajutorul cărora participanţii îşi vor putea îmbunătăţi activitatea profesională şi vor putea identifica noi strategii de dezvoltare.

Printre temele puse în discuţie la ediţia din această toamnă amintim: mobilitatea forței de muncă-provocări și soluții, impactul engagementului în companie, leadership, managementul performanței și multe altele.

Înscrierile se pot face pe site-ul evenimentului iasi.hrsummit.ro

Facebook Comments