Tânăra din Iaşi care a învăţat să coasă la maşina de cusut, iar acum face zeci de mii de euro din asta
Lecții de antreprenoriat

Tânăra din Iaşi care a învăţat să coasă la maşina de cusut, iar acum face zeci de mii de euro din asta

De la un program de master în marketing şi comunicare în afaceri până la antreprenoriat a fost doar un pas pentru Lilia Dorofte, o antreprenoare din Iaşi, care a intrat în lumea de business în 2016, când a creat brandul Koja Concept. Astăzi produce genţi, rucsacuri, portofele personalizate din piele în atelierul său alături de doi angajaţi şi are ambiţii de a trece graniţele cu produsele „made in Romania”.

„Koja Concept este un atelier unde realizăm produse unicat, personalizate, prin tehnica prelucrării pieilor. Totul a început de la ideea de a crea lucruri personalizate, pentru că am constatat că în piaţă exista o nişă pe acest domeniu, iar noi am fructificat-o”, povesteşte Lilia Dorofte.

Investiţia iniţială în business a fost de 25.000 de euro din finanţare europeană, iar cofinanţarea Koja Concept a fost de 5% din această sumă. Investiţia personală a antreprenoarei a fost de circa 7.000 de euro, iar în 2019 fondatoarea companiei estimează să ajungă la 55.000 de euro afaceri, în creştere cu 25% faţă de anul trecut.

Mai multe detalii aici.

Facebook Comments